dissabte, 14 d’abril del 2007

Orientant mirades



Sí! Encara que no ho vulguis, aquesta foto és per clamar l'atenció de la Serra!! No, no et facis la desmenjada, encara que no em miris no tens escapatòria: vull quedar amb tu!!!! amb "tranquilitat i bons aliments".

;-) A pesar de tot, a pesar d'aquesta afició admirable que t'absorveix tot el temps lliure, desitjo que et vagin molt bé les futures curses d'aquest cap de setmana.

Un petó!

3 comentaris:

irene ha dit...

k xula la foto!! I el títol pot tenir molts sentits... =)

ai Serrrrriii (k cursi xD), si no sé ni si sap que tenim un blog! xD

molta sort en les cursesss!

(jo també m'apunto a la llista de quedar.. Llista d'espera xD)

un petó!

Anònim ha dit...

Carinyussss!!
Doncs mira, avui he mirat el vostre blog! Què wai, no? Veig que sou unes aficionades! Hi escriviu cada dia! Què fort... :p
Laia! Per què has escrit un dia per mi? Quina vergonya! Ja sé que no quedem però... tampoc cal que se n'enterio tot el món! jaja és conya!
Que a mi també m'encantaria quedar més i xerrar i que me'xpliqueu què feu els de la vostra classe i com va l'Uri i com va tot!!! joder! Laia, tu que no vas a Romi l'hora de pati podria ser molt rentable si tinguessim converses de les nostres!!! I Ire, amb tu ja no sé què fer! :D Entre la Romi i el teu consell que et fa anar allà com una diputada (però amb un acompanyant que no et pots queixar...) jaja No, en serio, hem de quedar. Tot i que mal moment, perquè ara comencen a venir exàmens... :p
Bé, que això m'està quedant més llarg que un dia sense pa (uix, què mono m'ha quedat això!)
Que us estimo mooooolt i que sempre us tinc present encara que no us ho sembli! I sobretot em fot molt quan em dieu que sentiu que m'esteu perdent! Perquè no és veritat, en serio! És que no vull ni tornar-ho a sentir, ok?!?!
Mil petoooons per cada unaaaa!
--jo--

irene ha dit...

=) iiii! (xiscel d'ilu xD)

clar que no t'estem perdent! és només una època xunga, res més.

ja quedarem, ja! i xerrarem moolt i tutti quanti (com diria el narcís que diuen els italians).

molts petunets karinyuuu! =D

Llicència

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.