dimarts, 8 de gener del 2008

Disculpin les molèsties

-

Senyores i senyors, sentim informar-los que s’ha produït una avaria en el sistema. Les agulles dels rellotges s’han declarat en vaga fins que no canviem el seu recorregut. “Estem fartes de fer sempre la mateixa volta”, ha declarat avui l’agulla minutera del rellotge del Big Ben, que sembla que ha estat proclamada portaveu internacional de les agulles dels rellotges. “Hem arribat a un punt crític. Portem molts anys de convivència pacífica amb els nombres, però ja no els suportem més. Sempre amb aquests aires de superioritat...! Creuen que tot gira al seu voltant. Creuen que són infinits, exactes i perfectes. Ja els agradaria! Després de segles i segles d’aguantar els seus fums, hem decidit divorciar-nos. Així que ens declarem en vaga fins que se’ns separi d’ells i la seva exactitud, rellotge per rellotge. Volem una mica de llibertat! Ens podríeu utilitzar per cosir; les nostres companyes agulles estan molt contentes de la seva convivència amb els teixits”, ha explicat eloqüentment aquest matí la portaveu de les agulles.

Així que, a partir d’avui, s’hauran d’acomiadar del temps. Adéu a les hores i als minuts, adéu als segons... Adéu a la puntualitat o a la impuntualitat. Per fi tenen, davant seu, aquella vida intemporal i eterna que tant desitjaven. (Aprofito per recordar que, si volen gaudir realment d’aquest temps sense temps, cap lloc millor que “Marina d’Or, ciudad de vacaciones”).

Durant les properes hores (o com se les hagi d’anomenar a partir d’ara) intentarem arribar a un acord amb les agulles i trobar una solució que ens beneficiï a tots.

Disculpin les molèsties.




P.D: perdoneu la parida. :D És que necessitava desintoxicar-me de l'estudi (o, el que encara és pitjor: intentar estudiar sense aconseguir-ho). Un petó i sort a tots amb els exàmens!!! =)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ire! ets genial! M'encanta el teu manifesta minutero.
Un petonet
Laia

patufetes ha dit...

uououooooo!!
ma encantat! molt divertit!!
necessitava llegir alguna cosa aixi per desconectar de tants calculs! Si es q els numeros sempre estan emprenyant! Ja te rao l'agulla minutera pobreta! :p
peto

Llicència

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.