dilluns, 18 de febrer del 2008

Por los viejos tiempos



Avui, por los viejos tiempos. Perquè el blog troba a faltar aquesta noia que sempre estava al mig! :) I nosaltres també una miqueeeta, per què no dir-ho...

Aquesta foto té algo. Potser és que sortim les tres fatal... O que cada una mira a un lloc diferent (la Sara, ja se sap, sempre vol sortir de perfil). Però alguna cosa té :)

Ala, ja està... Nostàlgia concluïda :)

Bona nit, forasters, amics, desconeguts, éssers alats, déus-informàtics-filòsofs i altres estranyes criatures que vagueu pel blog! =)

10 comentaris:

Laia ha dit...

nu se a qui et refereixes amb essers alats, amics desconeguts, pero si q identificu qi pot ser aqests déus-informàtics-filòsofs ;-)

irene ha dit...

segur que hi ha algun ésser alat que vaga pel blog :) en realitat, l'únic 100% identificable és el nostre déu particular xD (potser algun dia arriba a la categoria de Déu amb majúscules. Quan la barba se li torni blanca... xD).

Laia ha dit...

no trigarà

és un iaio precoç

Van Deal ha dit...

Ah, he tardat molt a pillar que no parlaveu de mi. Quina decepció.

Laia ha dit...

Ho sento Pol és que no et conec. perquè et dius Pol oi?:D
tu també ets un déu-informàtic-filòsof? ;-) benvingut al club

Laia ha dit...

com t'ho fas per posar el dibuixet?

Aleix ha dit...

Com? És que no som déu tots? Només perquè morirem? Oh, és veritat, quina decepció! (Per això que ens hem de morir i tal, vull dir.)

Aleix ha dit...

Sigui com sigui, està clar, Laia, que el Pol és un déu: és omniscient! (O, si més no, està a tots els blogs de la creació.)

irene ha dit...

si tots fóssim déus lo guai seria ser simples mortals, no? :)

P.D: eeh, amb vosaltres dos està pujant l'índex de comentaris del blog! :D crec que només per això ja arribareu a la categoria d'éssers alats :)

Laia ha dit...

OKS. doncs anomenem déus a tots els homes, amb la condició que les dones siguin deesses que és un mot més exòtic, i refinat, en definitiva,... més guai!
Tant se val si som o no som mortals/immortals :D

Llicència

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.